Nieuw Furch Master's Choice Models – Let the Masters Inspire You

Furch Guitars, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige gitaren, introduceert de Master's Choice, een exclusieve lijn van zeven akoestische modellen die het beste vertegenwoordigen wat de kleurenreeksen van de gitaarbouwer te bieden hebben. De nieuwe modellen hebben zorgvuldig afgestelde specificaties en worden geleverd met state-of-the-art LR Baggs elektronica.
3 mei 2019 in
MAD97, Maarten Dispa
| Nog geen reacties


Vorig jaar introduceerde Furch Guitars een nieuw assortiment hoogwaardige akoestische gitaren, bestaande uit vijf lijnen van massief houten modellen en twee lijnen van modellen met een combinatie van massief hout en gelamineerd hout. Elk van deze zeven series wordt aangeduid met een andere kleur. De nieuwe Master's Choice modellen zijn de vlaggenschepen van elk van de zeven series. In tegenstelling tot de standaardmodellen worden de Master's Choice-instrumenten gemaakt volgens specifieke specificaties, zoals de lichaamsvorm, het bovenblad en achterblad van klankhout en de breedte van de toets. Furch vertrouwde op zowel het perspectief van de meester-gitaarbouwer als de meester-muzikant bij het bepalen van deze specificaties.

"Het doel van de nieuwe modellen is om onze klanten een beter inzicht te geven in het huidige portfolio van Furch en om het proces van het kiezen van een instrument gemakkelijker te maken. De Master's Choice modellen bieden een combinatie van de meest gewilde parameters voor elk van onze kleurenreeksen. Toch kunnen spelers die de voorkeur geven aan een andere lichaamsvorm of verschillende klankhoutsoorten nog steeds kiezen uit onze modellen in de kleurenreeksen," legt Petr Furch, CEO van Furch Guitars, uit.

Elk van de nieuwe modellen is uniek en heeft een exclusieve combinatie van lichaamsvorm, klankhoutsoorten, afwerking en versieringen. Bijvoorbeeld, het Rode Master's Choice model, dat is ontworpen voor zeer veeleisende gitaristen, biedt klankhout van topkwaliteit, akoestische bewerking van boven- en achterblad, opvallende onconventionele versieringen en een resonantiebevorderende gepatenteerde hoogglansafwerking. Daarentegen hebben de Indigo en Violet Master's Choice modellen een combinatie van massief hout en gelamineerd hout, een Open-Pore afwerking en stijlvolle, verkleinde versieringen.

De Master's Choice modellen worden geleverd met state-of-the-art elektronica. De Violet, Indigo, Blue en Green Master's Choice gitaren zijn uitgerust met het LR Baggs Stagepro Element, een hoogwaardig systeem dat uitstekend geluid levert, een driebands equalizer heeft en eenvoudige batterijvervanging mogelijk maakt. De Yellow, Orange en Red Master's Choice gitaren worden geleverd met het LR Baggs Stagepro Anthem systeem, dat vertrouwt op de combinatie van een pickup en een microfoon om zeer authentiek akoestisch geluid te produceren. De Green, Yellow, Orange en Red Master's Choice instrumenten worden geleverd met een stevige Hiscox hardshell-koffer die een uitstekende bescherming biedt.

Aanmelden om een reactie achter te laten