TFOA is a NAMM Top 100 Dealer for the third time in a row!

NAMM heeft hun felbegeerde Top 100 Dealers lijst gepubliceerd voor het jaar 2025, en wij zijn trots om aan te kondigen dat The Fellowship of Acoustics voor de derde keer op rij in deze lijst is opgenomen!
9 oktober 2024 in
Thijmen van der Hoeve
| Nog geen reacties

Voor degenen die niet bekend zijn met NAMM: zij organiseren elk jaar een grote beurs genaamd "The NAMM Show". Hier komt zo’n beetje de hele gitaarwereld samen om de nieuwste gitaren en andere gear van de grootste gitaarmerken te bekijken. Daarnaast publiceert NAMM jaarlijks een lijst met de top 100 gitaarwinkels wereldwijd. Deze onderscheiding is een erkenning voor uitmuntendheid in klantbeleving, innovatie, en bijdrage aan de muziekindustrie. The Fellowship of Acoustics heeft zich weten te onderscheiden door een unieke winkelervaring te bieden, een uitgebreide collectie hoogwaardige muziekinstrumenten en een passie voor muziek die klanten over de hele wereld inspireert.

The Fellowship of Acoustics is met trots de enige muziekwinkel uit de Benelux die een plek heeft veroverd in de felbegeerde NAMM Top 100 Dealers lijst van 2025. Deze prestigieuze internationale erkenning, die normaal gesproken wordt gedomineerd door Amerikaanse winkels, gaat naar de 100 meest vooruitstrevende muziekwinkels ter wereld.


De NAMM Top 100 Dealers Award is een bekroning op het succes van The Fellowship of Acoustics, we zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een vaste waarde in de muziekindustrie, zowel in de Benelux als daarbuiten. Deze prestatie onderstreept onze leidende rol binnen de wereld van muziekwinkels en versterkt onze positie als een toonaangevende specialist op het gebied van hoogwaardige akoestische en elektrische instrumenten.


Ondanks dat we enorm trots zijn op de prestatie en het feit dat we nu voor de derde keer op rij bij de Top 100 Dealers van de wereld behoren, zien we nog ruimte om verder te groeien. NAMM reikt tijdens The NAMM Show namelijk ook prijzen uit in verschillende categorieën, waaronder "The Best Store Design". Met onze unieke winkel en bijzondere inrichting geloven we sterk dat we een goede kans maken op deze prestigieuze award. We zijn daarom vastberaden om deze prachtige prijs in de wacht te slepen tijdens The NAMM Show begin 2025!

in News
Aanmelden om een reactie achter te laten