De tweede aflevering van onze Leif de Leeuw podcast is nu live!

Bekijk de tweede aflevering van onze, nog altijd naamloze, podcast met Leif & Maarten.
2 juli 2024 in
Thijmen van der Hoeve
| Nog geen reacties

Leif de Leeuw is een echte vriend van The Fellowship en is naast het opnemen van prachtige demo's nu ook bezig met zijn eigen podcast bij ons. Na het succes van de eerste podcast aflevering (hier te beluisteren) gaan Leif & Maarten weer samen zitten in Dedemsvaart voor aflevering 2 van de podcast. Elke aflevering kiezen wij gitaren uit onze winkel waar een mooi verhaal aan zit of die simpelweg ontzettend gaaf zijn. En met die gitaren neemt Leif ons mee in de wereld van gitaar spelen waarbij elke aflevering een nieuw onderwerp aan bod komt! Voor gitaarnerds, door gitaarnerds!

In deze tweede aflevering van ons gitaar avontuur met Leif de Leeuw heeft Maarten een paar Eastman gitaren meegenomen. We bespreken klankkleuren, gebruikte gitaren vs. nieuwe gitaren en hoe gitaren verouderen in de loop der tijd. Leif heeft nog wat lessen voor Maarten en jou meegenomen om uit te proberen, met betrekking tot inside en outside picking! Dus pak een koffie, pak je plectrums of picks (afhankelijk van waar je vandaan luistert) en laten we erin duiken!


Leif de Leeuw Podcast at TFOA #2 | Mahogany vs. Sapele & Outside Picking

In deze tweede aflevering van de podcast kiezen Leif & Maarten twee gitaren uit onze winkel die andere Tonewoods gebruiken. Samen vergelijken ze twee Eastmans. Een met Mahogany achter- en zijkanten, de ander met Sapele achter- en zijkanten. Kunnen Leif & Maarten de discussie over Tonewoods dan eindelijk beëindigen? 🤔

Naast deze discussie komen er ook andere onderwerpen aan bod. Zo laat Leif een interessante Picking Technique zien en heeft hij weer een oefening voor jullie luisteraars!

We zijn benieuwd wat je van deze podcast vind en zijn nog steeds op zoek naar een goede naam 😉. Dus als je ideeën hebt, laat het ons weten in de comments op YouTube of geef een reactie onderaan deze pagina. Veel plezier!

Leif's Lesmateriaal

Van de oefeningen en licks die besproken worden, heeft Leif ook lesmateriaal gemaakt! Hiermee kan je de oefeningen van Leif ook in je eigen tempo thuis bestuderen en oefenen. Je kunt dit lesmateriaal downloaden door op de knop hiernaast te klikken!

Luister op Spotify

Je kunt onze podcast ook beluisteren en volgen op Spotify. Klik hier om de podcast te beluisteren én bekijken op Spotify.


Aanmelden om een reactie achter te laten