Ed Sheeran's Lowden gitaar!

Waar Ed Sheeran bekend staat om zijn kleine Martin gitaren, weten veel mensen niet dat hij eigenlijk een fanatieke gebruiker is van Lowden gitaren! Hij is zelfs het gezicht achter de "Wee Lowden", lees hier meer!
14 maart 2018 in
MAD97, Maarten Dispa
| Nog geen reacties

Update 24-1:

Vind hier alles over Sheeran by Lowden Guitars.

Net gelanceerd op de NAMM: De nieuwe Sheeran by Lowden gitaren. Een samenwerking tussen Ed Sheeran en Lowden Guitars. 

De Wee Lowden

Het verhaal van de Wee Lowden begint bij de zanger van Snow Patrol, Gary Lightbody. Hij vroeg aan Lowden om een kwaliteits gitaar te bouwen met een kleine body, om deze kado te kunnen doen aan Ed Sheeran. Dit idee speelde al langer bij Lowden, de aanvraag van Lightbody zette dit proces dan ook volledig in gang. 

George Lowden heeft enorm veel tijd gestoken in het maken van de huidige Wee Lowden en ze valt ook perfect in het assortiment van Lowden, elegant en van enorme kwaliteit. 

De Lowden GL-10

Naast de Wee Lowden, beschikt Sheeran over een aantal andere Lowden gitaren. Waaronder een O model waar hij vaak mee optreedt. Hiernaast heeft hij de eerste vier exemplaren van de eerste elektrische Lowden gitaar gekocht; De GL10. 

We zien Lowden steeds vaker verschijnen onder beroemde artiesten, niet raar ook; Het zijn ontzettend goede gitaren. 

The Fellowship of Acoustics is Europa's grootste Lowden dealer, met meer dan 30 Lowden gitaren op voorraad. Uiteraard hebben wij ook de Wee Lowden en de GL-10 ten tijde van levering. Kom langs en bespeel deze fantastische instrumenten! Zeker als je je innerlijke Ed Sheeran naar buiten wil halen! 


Aanmelden om een reactie achter te laten